Europa Conference League

Με… συνταγή Τούμπας στη Βουδαπέστη ο Ολυμπιακός

Τα πλάνα του για την αυριανή ρεβάνς με την Φερεντσβάρος καταστρώνει ο Μεντιλίμπαρ, ο οποίος φαίνεται πως καταλήξει στα πρόσωπα και το σχήμα που επέλεξε για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Τις τελευταίες του δοκιμές, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Φερεντσβάρος μετά το 1-0 στο Καραϊσκάκη, θα κάνει σήμερα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός τεχνικός, όπως προκύπτει, δεν φαίνεται να ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα με το οποίο σκοπεύει να παρατάξει τους Πειραιώτες στη Βουδαπέστη.

Όλα δείχνουν πως θα διατηρηθεί η τριάδα στα χαφ, ξεκινώντας τους Έσε, Τσικίνιο και Όρτα.

Από εκεί και πέρα, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Ροντινέι, Κάρμο και έναν εκ των Ντόη ή Ρέτσου και Ορτέγκα.

Όσον αφορά την τριάδα της επίθεσης, ο Ελ Καμπί θα είναι στην κορυφή και τις δύο θέσεις στα άκρα διεκδικούν οι Ποντένσε, Μασούρας και Φορτούνης, με τους δύο πρώτους να έχουν το προβάδισμα.

Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 11 το πρωί από την Ελλάδα και η συνέντευξη Τύπου είναι προγραμματισμένη για τις 19:15, όπου θα μιλήσουν ο Μεντιλίμπαρ μαζί με τον Τσικίνιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x